Biludlejning Fort Lauderdale
Biludlejning Fort Lauderdale

Leder du efter den billigste udlejningsbil i Fort Lauderdale? Måske vil du hente din bil i lufthavnen? I Florida er det populært at benytte udlejningsbil, og ved at sammenligne priser fra flere biludlejningsselskaber, kan du finde det allerbedste tilbud. Det anbefales at booke din bil i god tid, så dit køretøj venter på dig, når du ankommer. 

Generelt om Fort Lauderdale

Byen Fort Lauderdale ligger ved Atlanterhavskysten i staten Florida, cirka 47 km (30 mil) nord for Miami. Fort Lauderdale har en befolkning på cirka 17 1. 000 og er kendt for sin travle krydstogthavn og sine skønne sandstrande. 

Byen har en masse kanaler og kunstige søer, og den kaldes ofte “Venedig i Amerika.” Fort Lauderdale er populær blandt turister, og byen modtager 13 millioner besøgende årligt. Byen er hjemsted for et antal museer som et veteranbilmuseum, lokalhistorisk museum, et kunstmuseum samt Museum of Discovery and Science. Du kan også finde en masse hoteller, restauranter, natklubber, butikker og indkøbscentre i Fort Lauderdale. 

Verdens største sommerfuglepark, Butterfly World, ligger 25 km (16 mil) nord for byens centrum, og er populært blandt turister. Her kan du også se eksotiske fugle, et sommerfuglemuseum og en botanisk have. 

Lufthavn

Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL) ligger 9 km (6 mil) nord for byens centrum, og den modtager 24,6 millioner passagerer årligt. Norwegian tilbyder flere fly fra Danmark til Fort Lauderdale. Lufthavnen har 4 terminaler, og ved siden af terminal 1 ligger biludlejningscentret, hvor du kan finde flere virksomheder som Advantage, Alamo, Avis, Budget, Dollar, Enterprise, Hertz, National, Thrifty og Payless. 

Trafik

USA har et veludviklet netværk af motorveje og landeveje med ordentlig skiltning. Interstate Highways er motorveje mellem staterne, og de er en del af National Highways-netværket. Køremåden i USA er meget lig den i Danmark. 

Hastighedsgrænserne i USA er bestemt af hver stat. De fleste motorveje har en hastighedsgrænse mellem 105 og 121 km/t, eller 65 og 75 mph. 

Færdselsreglerne i USA er bestemt af hver stat, men de ligner de danske regler. 

Promillen for alkohol i USA er 0,8, og i Danmark er den 0,5. 

Nogle motorveje er toldveje, så man skal huske at have mønter på sig, når man er ude at køre. 

Hvis du bliver stoppet af politiet på vejen, så skal du forholde dig roligt og holde dine hænder tydeligt synlige på rattet. 

Vær opmærksom på, at de større byer har meget trafik i myldretiden. 

Køreråd

Med en lejebil har du den bedste mulighed for at se mere af staten. En god idé til en køretur kan være til Miami, som ligger 47 km (30 mil) syd for Fort Lauderdale. Her kan du se skyskrabere i byens centrum, Miami Beach, den velhavende by Coral Gables, Art Deco-arkitekturen ved South Beach, og shoppingområdet i Coconut Grove. Et besøg i Ocean Drive, den ikoniske gade fuld af caféer, pubber, butikker og restauranter, kan også anbefales. Ocean Drive og Miami Beach ligger 14 km (9 mil) syd for Downtown-området, og det er en meget populær turistdestination. Miami Zoo og Miami Seaquarium er også populære blandt turister. 

Med en lejebil kan du også tage på en dagstur til Everglades National Park, som er opført på UNESCOs verdensarvsliste. Everglades ligger 117 km (73 mil) sydvest for Fort Lauderdale, og den blev etableret i 1947. Vådområderne har et stort antal sjældne planter og dyr, og parken er kendt for sine mange alligatorer. I nationalparken kan du finde en alligatorgård, hvor besøgende kan se et alligator-show. Der er også flere besøgscentre i parken med caféer og turistinformation om området.