Biludlejning Usa

Spar inntil 70% på lejebil

Vi søger blandt 1.600 biludlejningsfirmaer for at finde den bedste pris

tick-2Garanteret lave priser

tick-2Inkluderer forsikringer og skatter

tick-2Ingen skjulte gebyrer

tick-2Fri kilometer på de fleste destinationer

tick-2Ingen kreditkortgebyrer

tick-224 timers kundeservice

Tak for en god service og en lav pris. Jeg vil helt sikkert bruge jer igen.
Sigmund Nielsen
Jeg vil helt sikkert leje her igen. Sælgeren på Gran Canaria var venlig. Ingen brændstof svindel, ved leje gennem Europcar.
Nina Jeppesen
Jeg lejede en bil i Alicante, i Spanien. Venlig service og meget hjælpsomt personale. Jeg vil helt sikkert leje her igen
Lars Tolderlund
Satserne svarer til andre lignende hjemmesider, men vi foretrækker at leje på denne hjemmeside, da vi selv kan vælge, hvilket selskab vi vil leje fra
Geert-Jørgensen
Jeg lejer en bil gennem Billigerebiludlejning.dk hvert år i Malaga, i Spanien. Jeg har ikke haft andet end positive erfaringer.
Bertil Kejser Andersen

Billeje USA

Billigerebiludlejning.dk sammenligner priser fra en række biludlejningsfirmaer og finder den bedste pris på biludlejning. Alle priser på billeje i USA inkluderer de nødvendige forsikringer og ubegrænsede kilometer. Find billig lejebil!

USA miniguide

USA

Biludlejning USA

Planlægger du en bilferie i USA? Det er meget populært at leje en bil til afhentning i ankomstlufthavnen og derefter aflevere bilen samme sted inden hjemrejsen. På denne måde behøver du ikke at tænke på offentlig transport, og du har de bedste muligheder for at tage på spændende udflugter og dagture under dit ophold i USA. Det er også muligt at hente en lejebil i ankomstlufthavnen og aflevere den i en anden by. Nogle biludlejningsfirmaer opkræver dog et ekstra gebyr for dette. 

Biludlejningsfirmaer i USA har i perioder meget høj efterspørgsel, og det anbefales derfor at booke lejebil i god tid inden afrejse. Forretningsrejsende, turister og familier har ofte brug for en lejebil i en kortere eller længere periode, og de mest prisbillige biler er som regel de første, der reserveres. 

De fleste byer i USA har afdelingskontorer for en række anerkendte biludlejningsfirmaer – herunder Avis, Hertz, Budget, Dollar, National og Enterprise. Du kan finde biludlejningskontorer enten i lufthavnen eller i byens centrum. 

Generel information om USA

Amerikas Forenede Stater er en forbundsrepublik i Nordamerika, der består af 50 delstater samt District of Columbia, administrationens sæde ved navn Washington D.C. – nationens hovedstad. USAs befolkning udgør 319,2 millioner, og det er verdens tredjestørste land, målt på areal, kun overgået af Rusland og Canada

De Forenede Stater grænser op til Canada i nord, Atlanterhavet i øst, Floridastrædet, Mexico og Mexicogolfen i syd og Stillehavet i vest. 

Alaska er den største stat, målt på areal, og ligger i den nordvestlige del af Nordamerika. Alaska grænser op til Canada, og området tæt på det arktiske hav er kendt for det arktiske klima, forskellige fuglearter og mange vilde dyr. Hawaii er USAs sydligste stat, og ligger i Stillehavet ca. 3.700 km sydvest for Californien. 

Hovedstaden Washington D.C. ligger på USAs østkyst, og har omkring 650.000 indbyggere. Her kan du finde kendte bygninger som Det Hvide Hus, Capitol-bygningen, der huser den amerikanske kongres, og andre regeringsbygninger, samt Pentagon (hovedkvarteret for det amerikanske forsvarsministerium). 

De Forenede Stater har store variationer i natur, klima og etnicitet. Landskabet er varieret, og består af eksempelvis bjerge, sletter, store søer og floder. 

De største byer efter befolkningstal i USA er New York City (8,4 millioner), Los Angeles (3,8 millioner), Chicago (2,7 millioner) og Houston (2,1 millioner). 

USA er en meget populær turistdestination, og modtager 57 millioner besøgende årligt. De fleste af turisterne er europæiske. De mest besøgte byer er New York, Washington D.C., Orlando, Chicago, Las Vegas, San Francisco og Los Angeles. 

Det er også populært for turister at besøge nogle af landets mest spektakulære naturattraktioner, herunder Niagara Falls, Grand Canyon og Rocky Mountains. 

Trafik

De Forenede Stater har et veludviklet vejnet med motorveje og landeveje. Landets køreetikette er behagelig og skiltningen god. De såkaldte Interstate-motorveje er nationale motorveje mellem stater. 

Hastighedsgrænser er angivet i miles per hour (mph), og afhænger af de forskellige stater. De fleste motorveje har en hastighedsgrænse på mellem 65 og 75 mph (mellem 104 og 120 km/t). 

Trafiklovgivningen i De Forenede Stater bestemmes af hver stat individuelt, men reglerne ligner omtrent de danske. 

Promillegrænsen i USA er 0,8, dvs. lidt højere end i Danmark, hvor promillegrænsen er 0,5. 

Nogle motorveje kræver vejafgift, så det tilrådes altid at have mønter klar, når du kører. 

Hvis du bliver stoppet af en politibil under kørslen, bør du forblive rolig og holde dine hænder klart synlige på rattet. 

Du bør huske, at der ofte er tæt trafik i de større byer, især i myldretiden. 

Køretips

Mange turister lejer en bil for at køre den legendariske Route 66 – der går fra Chicago i nordøst til Los Angeles i sydvest. Ruten fører gennem otte stater og er 3.930 km (2.442 miles) lang. Du kan forvente, at denne rejse vil tage 10-15 dage, og I skal være to til at køre, så I kan skifte chauffør undervejs. Det er også muligt bare at køre dele af Route 66, hvis man ikke ønsker at tilbringe hele ferien på landevejen. 

New York City

Hvis du vælger at tilbringe din ferie i metropolen New York City, er der utallige seværdigheder og vartegn at besøge. Times Square, Frihedsgudinden, teaterdistriktet Broadway, Empire State Building og Central Park er blot nogle af byens højdepunkter. 

Byens største internationale lufthavn er John F. Kennedy International Airport (JFK), der ligger 42 km sydøst for New York City. En række biludlejningsfirmaer har kontorer i lufthavnen – bl.a. Advantage, Budget, Hertz, Alamo, Dollar, National, Thrifty, Avis og Enterprise. 

På ekstra varme sommerdage kan du forlade storbyen til fordel for havet for at svømme, og med en lejebil kan du tage en vidunderlig tur til Cooper’s Beach på Long Island, der ligger 149 km øst for New York City. 

Cooper’s Beach er den største strand i byen Southampton, en lang og indbydende, hvid sandstrand. Parasoller og liggestole til leje er tilgængelige på stranden, og området har betalingsparkering. 

Et andet tip er at tage en dagtur til byen Albany, der ligger 244 km nord for New York City. Albany er New Yorks delstatshovedstad og har omkring 98.000 indbyggere. Et af byens mest berømte vartegn er Empire State Plaza, som er 179 m høj. Bygningen huser et kunstgalleri, og det anbefales også at besøge observationsdækket øverst i bygningen. 

Albany har en række interessante museer, herunder New York State Museum, der tilbyder omfattende udstillinger om både natur- og kulturhistorie. 

Chicago

Chicago ligger i den nordøstlige del af USA, og har 2,7 millioner indbyggere. Byen ligger i delstaten Illinois ved den sydlige ende af Lake Michigan. Chicago er kendt for sin skyline med høje skyskrabere, og kan også prale af Amerikas højeste bygning, Willis Tower, som måler 441 m over jorden. Willis Tower var tidligere kendt som Sears Tower, men blev omdøbt i 2009. Besøgende kan tage en elevator til toppen af bygningen, hvor der både er restauranter og et observationsdæk. Ellers tilbyder Chicago gode shoppingmuligheder, et varieret natteliv, smukke og moderne parker samt en række museer. Art Institute of Chicago er et af USAs fremmeste kunstmuseer. 

O’Hare International Airport (ORD) ligger 29 km nordvest for byens centrum. En række velkendte biludlejningsfirmaer er repræsenteret her, bl.a. Advantage, Alamo, Newspaper, Thrifty, , National, Budget og Dollar. 

Med Chicago som udgangspunkt kan du tage på behagelige køreture ud af byens centrum og se mere af staten. Der er mange gode steder at svømme langs Lake Michigan, og et godt tip er at køre til Foster Beach, der ligger 13 km nord for Chicago. Foster Beach har rummelig og overkommelig parkering, og tilbyder gratis wi-fi for besøgende. Der er også strandhuse og toiletter til rådighed. 

Et andet tip er at tage din lejebil og køre til Milwaukee, der ligger 148 km nord for Chicago. Milwaukee er den største by i Wisconsin, og ligger ved Michigan-søen. Byen har en række interessante museer, herunder verdens eneste Harley Davidson-museum. Et besøg i Natural History Museum og Milwaukee Art Museum kan også anbefales. Derudover kan du finde både en zoologisk have og en smuk botanisk have i Milwaukee. 

San Francisco

San Francisco ligger på USAs vestkyst i delstaten Californien, og er en populær turistdestination med ca. 838.000 indbyggere. Golden Gate Bridge er byens mest berømte vartegn, og San Francisco er kendt for den varierede arkitektur, sporvogne, stejle bakker og Chinatown-distriktet. Lige udenfor San Francisco ligger Alcatraz Prison Island, som nu er et museum. 

San Francisco International Airport (SFO) ligger 22 km syd for byens centrum, og betjener ca. 44 millioner passagerer årligt. Der er et dedikeret biludlejningscenter 3,7 km nord for lufthavnsterminalen. En række biludlejningsfirmaer har deres kontorer her, bl.a. Budget, Alamo, Hertz, National, Enterprise og Thrifty. 

Lejebiler er populære i San Francisco, og giver dig de bedste muligheder for at udforske mere af Californien. 

I San Francisco centrum bør man være opmærksom på, at der er mange ensrettede gader, og at det kan være vanskeligt at finde en ledig parkeringsplads. 

Et tip til en god køretur er at tage en dagtur til Monterey Bay-akvariet 186 km syd for San Francisco. Her kan du se forskellige former for liv i havet, såsom forskellige typer fisk, store, hvide hajer, pingviner og blæksprutter, og det smukke akvarium er en stor attraktion for naturinteresserede i alle aldre. 

Med en lejebil kan du også tage på en dagtur til Yosemite National Park, der ligger 284 km øst for San Francisco. Nationalparken er opført på UNESCOs verdensarvsliste, og modtager 4 millioner besøgende hvert år. 

Yosemite National Park har adskillige flotte udsigtspunkter, og området består af høje bjerge, kæmpe sequoia-træer, vandfald og søer. Der er også et besøgscenter med diverse publikumsfaciliteter i parken.

Dansk